Monday, March 25, 2019  You are here: Internet advies

Bedrijfscoaching.eu is een organisatie die ondersteuning biedt bij vragen en dilemma’s in de dagelijkse praktijk van het ondernemerschap.

Bedrijfscoaching.eu. is voortgekomen uit de praktijk van het ondernemerschap.

Bedrijfs Coaching

Hans Baaij
Adviseur Verbetering Implentatie Internet

Al meer dan 30 Jaar zelfstandig ondernemer, heeft al vele jaren een succesvol internet bedrijf en komt vaak tegen dat ondernemers een website hebben die niet voldoende bezocht wordt of waar geheel geen respons van komt. Door met de ondernemer de doelgroep door te nemen, en de site aan te passen of te vernieuwen kan in samenwerking met de ondernemer een plan gemaakt worden om dit te verbeteren. Portfolio beschikbaar van bedrijven die met het aanpassen of starten van een website al veel rates hebben binnengehaald.

Presentatie en prestatie van websites voor het MKB.

Een website is een niet meer weg te denken onderdeel van moderne bedrijfsvoering geworden. Hadden vroeger winkels alleen een etalage en bedrijven alleen brochures, tegenwoordig kunnen ondernemingen en professionals niet meer zonder een goede presentatie in de digitale wereld. Vaak is de website het eerste contact van de potentiële klant met de onderneming.

Onderzoek heeft aangetoond dat klanten in slechts luttele seconden beslissen of zij verder willen met wat zij zien op het internet en daarom moet de eerste indruk goed zijn. Een perfecte website die aan de moderne eisen van het internet voldoet is daarom een "must" om succesvol te zijn. Echter, een fraaie website alleen voldoet niet om succesvol te zijn. Een webpresentatie dient tevens goed vindbaar te zijn tussen de honderdduizenden andere websites.

Gespecialiseerd in de realisatie van deze twee doelstellingen: Constructie van fraaie webpresentaties  en bevordering van de prestaties hiervan op het net. Daarin schuilt de kracht. Naast webdesign: webhosting, audio en video presentaties.