Monday, March 25, 2019  You are here: Schuldsanering

Bedrijfscoaching.eu is een organisatie die ondersteuning biedt bij vragen en dilemma’s in de dagelijkse praktijk van het ondernemerschap.

Bedrijfscoaching.eu. is voortgekomen uit de praktijk van het ondernemerschap.

Bedrijfs Coaching

Schuldsanering

Marcel van Zomeren, 44 jaar, werkzaam vanuit Rotterdam.

Accountantsopleiding afgerond in de avond uren. Sedert 1986 werkzaam een tweetal accountantskantoren, begonnen op een big four kantoor en daarna op een middelgroot kantoor als vennoot.
 
Gespecialiseerd in reorganisaties en (bedrijfs-) schuldsanering. Vanaf 1996 directeur van Van Zomeren & Partners Bedrijfsadvisering BV (VZP), landelijk bekend vanwege de vele schuldsaneringsdossiers voor met name gemeentelijke sociale diensten die het BBZ-regeling (Bijstand Besluit Zelfstandigen) voor de overheid uitvoeren. Samenwerking met IMK Intermediair, Ondernemingsklankbord, Kamer van Koophandel Rotterdam en Den Haag.
 
Wil als adviseur van de ondernemer optreden, zijn belang staat voorop. Een ondernemer staat er vaak alleen voor en heeft iemand nodig die hem kan coachen, meedenken, ondersteunen en problemen voor hem kan oplossen. Vanwege zowel financiële, juridische én fiscale kennis kan de ondernemer zo compleet mogelijk worden geadviseerd. Voel me verantwoordelijk en betrokken bij het (advies-) werk, de ondernemer en zijn bedrijf.